Clubul Copiilor din Cetate in vizita la DDAC

Bucurie mare astăzi la Direcția de Dezvoltare şi Asistență Comunitară Arad! 52 de copii şi 4 voluntari, însoțiți de Anamaria Nyeki, au vizitat compartimentele instituției, aducȃnd cu ei bucuria şi veselia specifică vȃrstei. Aceasta acțiune face parte din proiectul Vacanța altfel, inițiat de Clubul copiilor din Cetate şi se află la a IV – ediție. Direcția de Dezvoltare şi Asistență Comunitară Arad şi Asociația Cetatea Voluntarilor sunt partenere în mai multe proiecte importante create în folosul copiilor, tinerilor și comunității locale arădene.

„ N-am să pot cuprinde în cuvinte tot ce a marcat în sufletu-mi această zi minunată. Copii mici, copii foarte mici, copii mari, prințese, prinți ne-au bucurat pe toți prin vizita ce ne-au făcut-o la instituție. Clubul Copiilor din Cetate cu siguranță astăzi nu a vut linişte. Mulțumesc, dragi colegi, pentru primirea frumoasă ce le-ați facut-o! Vă felicit, frumoşi îndrumători voluntari!” a declarat doamna director general Oana Pȃrvulescu.

Înapoi la Articole